Test & Sportochtend

De FC Den Bosch Foundation organiseert samen met ´S-PORT op vrijdagochtend 5 april een Test & Sportochtend voor 65plussers in Stadion De Vliert. 

Wat wordt er getest? 
Het stadion gaat open voor dames en heren die nieuwsgierig zijn naar hun fitheid. Fysiotherapie Scholten meet de algemene conditie. In het stadion staat een zogenaamd testcircuit, waar de beweeglijkheid wordt getest. Dit doen zij met de 6 minuten wandeltest. Op het programma staan verder de handknijpkrachten de chair-get-up-test. Ook de lengte- en gewichtsmeting is een onderdeel van het testcircuit.

Ook kunnen geïnteresseerde voor een gratis check-up in de hoorbus stappen. Deze bus van Van Boxtel hoorwinkels staat voor de deur bij Stadion De Vliert. In 12 minuten testen zij of het gehoor goed functioneert.

De GGD Hart voor Brabant is aanwezig voor alle vragen rondom gezonde voeding. Zij delen verschillende smoothies – en voedingsadviezen uit. Ook uw kennis over goede voeding kan in De Vliert dus getest worden. Houdt u van koken? Meld u op 5 april dan aan om samen met andere kookliefhebbers (sport)maaltijden voor jeugdspelers & staf van FC Den Bosch te bereiden!

Walking Football 
In het stadion wordt elke vrijdagochtend Walking Football gespeeld. U kunt op 5 april zien wat dit precies is. Zelf meedoen kan natuurlijk ook. Want Walking Football is voor iedereen die lekker buiten wil bewegen en tegen een bal aan kan trappen. Trainer Hein de Lange daagt u in elk geval uit om mee te doen!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van ´S-PORT.

Vragen of meer informatie 
Neem contact op met Ellen de Roos
Tel 06 16 52 94 71
e.deroos@s-hertogenbosch.nl