Sport&Fun@DeVliert op zoek naar trainers voor Walking Football

Met trots mag de FC Den Bosch Foundation vermelden dat Walking Football van start gaat op 21 september in Stadion De Vliert.

Deelnemers van Sport&Fun@DeVliert voetballen volgens het ‘Walking Football’ principe. Walking Football is een sportprogramma voor 60-plussers. De essentie van deze voetbalvorm is dat er tijdens het spel niet wordt gerend. Snelwandelen mag daarentegen wel. Het tactisch aspect van het voetballen krijgt hierdoor een geheel nieuwe dimensie. Het aanspelen van de bal in de voeten in plaats van in de loop en het vrijlopen zijn veel belangrijker.

Op de trainingsdagen zullen de trainingen gezamenlijk worden voorbesproken onder het genot van een kopje koffie of thee in het Vriendenhome van Stadion De Vliert.

Trainer worden van Sport&Fun@DeVliert?
De FC Den Bosch Foundation is op zoek naar trainers die het leuk vinden om elke vrijdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur aan de slag te gaan met onze voetballers. Heb jij interesse in het trainerschap van onze Walking Footballers? Mail dan naar foundation@fcdenbosch.nl