Rondje Wijk

Simpel, direct en effectief. Met een bal onder de arm worden de wijken in Den Bosch een voor een afgegaan om met de buurtbewoners een potje voetbal te gaan spelen. Maar een rondje wijk houdt ook in dat er naast veldjes in wijken ook scholen of instanties worden bezocht. De activiteiten vergen alleen tijd en inspanning. Afhankelijk van het aantal deelnemers is het mogelijk om hier eventueel een prijs/ticket aan te binden. Deze simpele activiteit zorgt voor een grote verbintenis. Iedereen is van harte welkom om te participeren aan dit kleine maar leuke evenement.

Vanuit de Foundation zal Glenn Schapendonk met een bal op het veld de aandacht trekken van alle omwonenden. Dit zal hij doen door waar het uiteindelijk om draait: een potje voetballen. Samen met twee spelers van FC Den Bosch gaat Glenn Schapendonk het plezier in voetbal terugbrengen naar de wijken en scholen. Van jong tot oud, iedereen kan er aan meedoen.

Op het FC Den Bosch Cruijff Court zullen vanaf volgend voetbalseizoen wekelijks activiteiten zijn. De heropening van het FC Den Bosch Cruijff Court is op 9 mei 2018.