Heropening Cruyff Court FC Den Bosch

Het Cruyff Court FC Den Bosch aan de Loekemanstraat wordt feestelijk heropend, op woensdagmiddag 9 mei. Het activiteitenprogramma start om 15.00 uur. Het Cruyff Court FC Den Bosch is afgelopen winter intensief gerenoveerd zodat het court ook in de toekomst een sportieve ontmoetingsplek voor de buurt en stad kan blijven. De FC Den Bosch Foundation heeft het court geadopteerd en gaat, gedurende het hele jaar, in samenwerking met PowerUp73, activiteiten verzorgen op het court.

Programma

  • 15:00 – 16:30 uur     Activiteiten voor kids tot 12 jaar
  • 16:30 – 17:00 uur     Officiële Heropening met FC Den Bosch & Uitreiking waterbidons ‘Pimp your bottle’
  • 17:00 – 18:15 uur     Activiteiten voor jongeren 12+

De activiteiten zijn: voetbal, bootcamp en boksen. Ook is er een springkussen!

FC Den Bosch Foundation
Met de FC Den Bosch Foundation wil FC Den Bosch haar maatschappelijke betrokkenheid in de regio zichtbaar maken en vergroten en een structurele bijdrage leveren aan maatschappelijke uitdagingen. Dit doet zij door de organisatie van en door ondersteuning te geven aan activiteiten met een sociaal-maatschappelijke dimensie.

PowerUp073 
PowerUp073 daagt Bossche jongeren uit om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen onze jongerenwijkteams door in te zetten op jongerenparticipatie en talentontwikkeling

Pimp your bottle!
Met de ontwerpwedstrijd Pimp your Bottle is PowerUp073 de afgelopen weken op zoek gegaan naar talentvolle jongeren. De deelnemers ontvangen een bidon met de eigen omslag. Wil jij ook een heuse PowerUp073/Samen Gezond bidon? Mis de heropening van het Cruyff Court niet!