Geslaagde activiteitenmiddag ‘Gezondheid en Beweging’

FC Den Bosch, de FC Den Bosch Foundation en een projectgroep van studenten van de Avans Hogeschool organiseerden vanmiddag een geslaagde activiteitenmiddag voor leerlingen in de groepen 7 en 8 van basisscholen uit ‘s-Hertogenbosch.

Onder leiding van de studenten en selectiespelers Muhammed Mert, Bart Biemans, Kevin Felida, Jens van Son en Kahraman Demirtas namen de kinderen deel aan verschillende voetbal- en gezondheids gerelateerde spellen in Stadion De Vliert.

Na een fanatieke warming-up mochten de leerlingen, verdeeld in groepjes aan de verschillende spelonderdelen beginnen. Onder andere penalty schieten, techniekvormen, hooghouden en een partijtje waren de sportieve voetbalactiviteiten. Natuurlijk waren er ook een aantal educatieve activiteiten onderdeel van het programma. Met het ‘suikerklontjesspel’, de ‘gezondheid-quiz’ en een lunchpakketje, verzorgd door Plus Mulder in Engelen, werden de basisschoolleerlingen zich spelenderwijs bewust van thema’s als gezondheid en dagelijkse voeding.

Tegen het einde van de middag werd er centraal afgesloten. De FC Den Bosch Foundation en Avans Hogeschool werden bedankt voor hun inzet en de leerlingen voor hun fanatieke deelname aan de activiteitenmiddag. Na afloop was er uiteraard nog even tijd voor foto’s en werden er handtekeningen uitgedeeld door de spelers van FC Den Bosch.

Ook via deze weg willen we alle kinderen graag hartelijk bedanken voor hun deelname aan de activiteitenmiddag in Stadion De Vliert!

Tevens een woord van dank richting Avans Hogeschool-studenten Joris, Celine, Jelmer, Eveline, Hilde en Olav.