Belo Clean Service nieuwe naamgever FC Den Bosch Schoolcup

De FC Den Bosch Schoolcup, wat al jaren lang wordt georganiseerd voorafgaand aan de thuiswedstrijden in Stadion De Vliert heeft een nieuwe ‘pijler sponsor’. Belo Clean Service is per heden de nieuwe naamgever van dit prachtige project van de FC Den Bosch Foundation. Met ingang van het seizoen 2018-2019 vindt de Schoolcup plaats onder de naam ‘Belo Clean Service Schoolcup’.

Michael Adriaanse van Belo Clean Service over de Schoolcup: ”Het is toch geweldig dat er voor een thuiswedstrijd van FC Den Bosch scholieren uit de regio kunnen voetballen in Stadion De Vliert. We zijn verheugd dat we onze bedrijfsnaam kunnen koppelen aan dit mooie maatschappelijke project.”

De Belo Clean Service Schoolcup neemt plaats van september 2018 tot en met mei 2019. Voorafgaand aan bijna alle thuiswedstrijden van FC Den Bosch zal er door de zes scholen uit ‘s-Hertogenbosch in De Vliert worden gevoetbald. De wedstrijden vinden plaats tussen 18.00 uur en 19.00 uur, waarbij de scholen zich vanaf 17.00 uur verzamelen voor de ontvangst en warming-up. Tevens zullen er gedurende deze maanden twee sessies op de scholen worden georganiseerd, waarbij maatschappelijke thema’s worden behandeld die in samenwerking met de scholen worden opgesteld.

Over Belo Clean Service
Belo Clean Service werd in 2010 als V.O.F. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het is dus weliswaar een relatief jong bedrijf, maar tevens een bedrijf met veel ervaring en knowhow in de schoonmaakbranche. Michael Adriaanse, grondlegger van Belo Clean Service: “Ik ben al vanaf jonge leeftijd werkzaam in deze branche. Al die jaren brachten me veel vakkennis, alsmede een groeiende behoefte als zelfstandig ondernemer in genoemde branche aan de slag te slaan. Mijn eigen visie in praktijk brengen, werken met materialen en producten die de door mij gewenste kwaliteit waarborgen, gestructureerd en planmatig werken om zo efficiënt mogelijk een kwalitatief hoogstaand eindproduct te leveren. Dit alles had ik voor ogen en ik meen dat wij dit met Belo Clean Service hebben gerealiseerd en daar zijn wij trots op.”

Meer informatie over Belo Clean Service vind je op www.beloscleanservice.nl.